Download MP3 Lagu Nella Kharisma 'Tresno Suci' di Android dan iPhone, Lengkap dengan Lirik dan Video

Lagu "Tresno Suci" merupakan lagu yang dibawakan oleh penyanyi Dangdunt Nella Kharisma.

Download MP3 Lagu Nella Kharisma 'Tresno Suci' di Android dan iPhone, Lengkap dengan Lirik dan Video
Youtube/ Aneka Safari Records
'Korban Janji' Nella Kharisma 

TRIBUNBATAM.id - Lagu "Tresno Suci" merupakan lagu yang dibawakan oleh penyanyi Dangdung Nella Kharisma.

Lagu ini dibawakan dengan menggunakan lirik bahasa Jawa.

Nella Kharisma - Tresno Suci

- Link lagu "Tresno Suci" dari Nella Kharisma

mas tresno iki ora ono sing biso ngganteni
masio kowe gawe loro ati iki
aku isih tetep tresno mas
aku ora biso ngelalekke sliramu soko atiku
sing tak jaluk amung sadarmu
ilingi karo anak bojomu iki mas

ning opo kowe tego ninggalake aku
wes ora eling karo janji setyomu
sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki

opo kowe ra eling naliko jaman semono
kowe janji setyo marang aku
nganti mbesuk tumoko ing pati
tapi opo saiki banjur kowe ngelali

opo ora eling maneh karo anak bojomu
sing saben dino ngenteni tekomu
sing tak jaluk yo mung sadarmu
balio marang aku, elingo karo anak bojomu

tresno iki tak jogo mung kanggo sliramu
nganti kapan wae kowe tetep tak tunggu
sing tak jaluk mung siji eling lan sadarmu
mugo wae kowe eling marang janji setyomu

ning opo kowe tego ninggalake aku
wes ora eling karo janji setyomu
sing kok ucapake ning ngarep penghulu
nalikane kowe ngerabi awakku iki

Halaman
12
Editor: Rio Batubara
Sumber: Tribunnews
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved