Breaking News:

RAMADHAN 2021

Kumpulan Ucapan Puasa Ramadhan Bahasa Jawa untuk Kerabat dan Kolega

Ada banyak cara memberikan ucapan selamat Ramadhan 1442, termasuk ucapan puasa Ramadhan bahasa Jawa

Editor: Agus Tri Harsanto
TRIBUNBATAM.id/SON
Kumpulan ucapan puasa Ramadhan bahasa Jawa 

TRIBUNBATAM.id - Ada banyak cara memberikan ucapan selamat Ramadhan 1442, termasuk ucapan puasa Ramadhan bahasa Jawa.

Ucapan selamat ramadhan bisa dikirimkan melalui Whatsapp, Instagram, Facebook, Twitter, dan media sosial lainnya.

1. Mangan jajanan cacahe pitu
Rikala menyang Pasar Nongko
Tuku klepon pas karo mlaku
Romadhon teko podo jaluk’o pangapuro

2. Wes setahun ora keraso
Ramadhan wis dang balik maneh mring kito
Muga-muga sing wes keliwat lan dilakoni
Dadekake kebecikan nyambut wulan suci iki
Marhaban yaa ramadhan
Nderek pangapurane lahir tuwin bathin

3. Manah ora iso ngapusi
Ilat kaku olehe matur
Awak sajakke kesel nondokne wes tuwo
Soko SMS iki aku jaluk dingapuro
Nopo mawon ingkang klentu
Mugi tansah di pangapuro ing wayah mlebu sasi poso iki. amin

4. Kanthi angslupe sengenge ono ing kulon
Kanthi ugi pohing Syaban iki
Wektune sakiki meh mlebu sasi poso
Wulang ramadhan ingkang berkah
Derek agunging pangaksami
Nopo ingkang sampun kelampahan
Ing Ramadan iki mugi tansah pinaringan kiat
Anggone netepi wajibe poso
Marhaban ya Ramadan

5. He poro menungso
Jaman wis ra toto
Ati wis angel ditoto
Maksiat nang kene kono wis podho kakehan duso
Alhamdulillah
Wulan poso wis teko
Ayo podho elingo
Marang gusti kang kuoso
Marhaban ya Ramadhan

6. “Sugeng rawuh ing pasa, dhuh sadherekku, muga-muga ketemu ing ramadan saiki lan sabanjure”.

7. “Wulan ramadan bakal enggal tiba, para sedulur, ayo padha siyap kanthi fisik lan spiritual kanggo pengeling-eling supaya wulan ramadan bebarengan”.

8. “Marhaban ya ramadan sadulurku, wulan ramadan liyane bakal teka. Nyiapake fisik lan spiritual kanggo nindakake ibadah sajrone sewulan kanggo entuk berkahe Gusti Allah SWT.”

Halaman
12
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved